Jean Ferrat

Pas vorige week las ik dat op 13 maart jl. Jean Ferrat op 79 jarige leeftijd was overleden.
Hij had een voorliefde voor poëzie, met name van Louis Aragon, een prachtige sonore stem en nogal linkse sympathieën.  Klik op de foto hieronder om een opname te openen van al heel lang terug. Maar het chanson is nog steeds even prachtig.

One thought on “Jean Ferrat

  1. Op 13 maart heb ik daarover al iets geplaatst. 🙂
    Je kunt ook niet alles lezen natuurlijk.

    Misschien is de Google Reader voor jou handig. Je abonneert je op de feeds op weblogs en websites die je wilt volgen. De reader vertelt je waar iets nieuws staat . Dan hoef je niet overal naar toe om te kijken of er nieuws is. Je kunt in de reader al zien of het voor jou interessant is. Je kunt het stuk helemaal in de reader lezen of naar de plek gaan waar het staat.

Comments are closed.