Kunst(matig)

Omdat we niet veel TV kijken en zeker de talkshows aan ons voorbij laten gaan, heb ik later pas gelezen over de opmerkingen van een aantal vrouwen over Sophie Hilbrand.

Ik vraag me af waar ze zich mee bemoeien….? Wat kan het je schelen of Sophie zich wel of niet opmaakt.

Dat geldt toch ook voor de pinnige dames, die nogal ruw en onbeschoft hun mening gaven. Zij moeten maar zelf weten of ze zich laten inspuiten, oppimpen of weet ik veel wat voor behandelingen ze willen ondergaan.

Wat ik vind van die opgespoten monden, gevulde of afgetrainde lijven…? Nou, eigenlijk niks. Ze doen maar. Ik blijf wel gewoon mezelf.

5 thoughts on “Kunst(matig)

  1. Wat is die vrouw rechts lelijk (geworden). En wat een akelige opmerkingen maakte zij over Hilbrand. Ik heb het speciaal opgezocht want op dat tijdstip kijk ik zelden tv. Geweldig hoe Sophie er boven stond

  2. Doodziek word ik van al die gemenigheid over en dat gehak op andere mensen. Het zal allemaal wel voortkomen uit hun eigen onzekerheid en domheid, maar dat is geen excuus. Het is jammer dat mensen hun vaak erg leuke gezichten zo laten verknoeien. Make-up is iets dat je er af kunt halen, maar van die enge permanente dingen zijn griezelig.

  3. Aan mijn lijf geen polonaise. Al die frutsels zoals tattoos en dergelijke gaan aan mij voorbij. Ik ken niemand die daardoor mooier is geworden.

Comments are closed.