Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Een bekende melodie, waar je heerlijke stukken op kunt tikken. Uit een vervlogen tijd, met een typmachine voorzien van toetsen die met zekere kracht moesten worden ingedrukt. The Typewriter van Leroy Anderson, gespeeld door het Island Symphony Orchestre.

Als de film niet start, dit is de link

3 thoughts on “Maandag met muziek

Comments are closed.