Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Nog steeds een mooie song van Georgie Fame: And I love her

Als de clip niet start, dit is de link

4 thoughts on “Maandag met muziek

  1. Heel mooi om deze versie weer eens te horen. Ik vind het heel gevoelig gebracht.

  2. Wat een mooie vertolking van dit Beatles nummer! Goed begin van de week!

Comments are closed.