Vreemd

Bron: Google foto’s

Vorige week zaterdag gebeurde er iets vreemds. In Hilversum werden post-it briefjes geplakt op de ramen van het NOS-gebouw.

Niet zomaar een stuk of 10, nee 14.455 gekleurde notitieblaadjes bedekten de ramen. Ze representeerden de doden van de oversterfte in 2022. Je zou toch zeggen, zoiets gaat niet onopgemerkt. Dat moet toch opvallen.

De oversterfte wordt door veel mensen gerelateerd aan de C-vaccins. Het is ook opvallend dat in de landen met een hoog vaccinatiecijfer er ook een significante oversterfte is. Alleen gedegen en onafhankelijk onderzoek zou de oorzaken aan het licht kunnen brengen. Maar daar doen vrijwel alle overheden opvallend lastig over. Steeds weer andere belemmeringen zitten dat onafhankelijke onderzoek in de weg.

En las je wat over dit protest in de krant? Hoorde men erover op de radio? Nee!

Terwijl in C-tijd dagelijks onheilspellende cijfers werden gepubliceerd, wordt over het grote aantal doden nu nauwelijks gerept. Ook over dit protest, notabene zowat in het hol van de persleeuw, geen woord. Slechts oorverdovende stilte. Zelfs teletekst had er geen melding over.

Alleen mensen die “alternatieve nieuwsbronnen” volgen, zagen de foto’s. Die persstilte verbaasde hen dan weer niet, Want al vele maanden zijn er, ook in het buitenland, grote demonstraties geweest. Hier haalde dat de reguliere pers nauwelijks. Men vermeldt het niet, of bagatelliseert de (vaak enorme) opkomst. Is het verboden om er over te publiceren?

Wil men het doodzwijgen, in de doofpot stoppen? Dat is toch vreemd, heel erg vreemd….

7 thoughts on “Vreemd

  1. Het is in ieder geval op zijn minst vreemd, dat er zo weinig aandacht aan dit soort acties wordt besteed. In mijn directe omgeving hoor ik regelmatig over opeens rare klachten van tot dan gezonde mensen, die wel 4 of 5 injecties hebben gehaald. Ook kregen ze allemaal ná de injecties 1 of 2 x covid en waren daar behoorlijk ziek van.
    Hoe het precies zit zullen we heus niet te weten komen. De overheid zal nooit toegeven dat die injecties zorgen voor oversterfte. Maar vergeet niet de uitgestelde operaties en andere medische behandelingen in die twee jaren.

  2. De media is in handen van een paar personen, die schijnen de wereld op die manier te regeren. Ik denk niet dat er ooit een goed onderzoek zal zijn naar de oversterfte. Regelmatig overlijdt er plotseling weer iemand, dat wordt dan “sudden death syndrome” genoemd, dat is alles wat je in het nieuws hoort.

  3. Dan moet je eerst weten of die oversterfte het gevolg is van vaccinatie of dat die mensen niet gevaccineerd zijn geweest en alsnog sterven aan de gevolgen van corona…

Comments are closed.