Toen…

Vijftien jaar geleden werd Leo 65 jaar. Hij genoot toen al jaren van de VUT, maar die leeftijd…. Hij had er vreselijk tegenop gezien, wilde die dag het liefst stilletjes voorbij laten gaan.

Maar dat lukte niet. Er was een bescheiden feestje gepland. En hij kreeg dit boekje, dat ik samen met de kinderen, familie en vrienden had samengesteld.

Het omslag was duidelijk. Leo was nu echt stokoud 😄😄. Nou ja, een klein plaagstootje, dat moet toch kunnen?

En nu zijn we 15 jaar verder en wordt Leo vandaag dus 65 + 15 = 80 jaar. Natuurlijk vindt hij dat een nog akeliger getal. Maar ook nu kunnen we het niet veranderen.

Gelukkig is Leo nog steeds vitaal en gezond. Die stok had hij toen en nu nog steeds helemaal niet nodig. Dat plaatje was echt veel te voorbarig.

Vandaag vieren we dus Leo’s verjaardag. Met een lekker biertje, een hapje en een drankje.

En dan gaan we weer over tot de orde van de dag. Nou ja, daarna gaan we lekker een weekje weg. Met een beetje geluk is het mooi weer en kunnen we genieten wat Nederland te bieden heeft.

13 thoughts on “Toen…

  1. Loop erg achter maar alsnog van harte. Was namelijk mijn oplader vergeten in de vakantie dus geen computer. “Dus echt vakantie deze keer”

  2. Gefeliciteerd allebei, want ook voor jou is het toch heerlijk dat je een vitale tachtiger als echtgenoot hebt. Fijne verjaardag én vakantie gewenst.

  3. Van harte gefeliciteerd, Leo. En jij ook, Els. Leo de laatste keer dat ik je zag, zag je er echt NIET uit als bijna tachtig. Echt niet!

  4. Van harte voor Leo en de rest van de familie. Ik begrijp Leo heel goed, heb zelf ook altijd enorm veel moeite met dit soort mijlpalen. Fijne week gewenst en gewoon doorgaan met ademhalen.

  5. Van harte gefeliciteerd met Leo’s verjaardag, maak er een fijne dag van en geniet van jullie weekje vakantie.

Comments are closed.