Te hoog

We hoorden een heleboel geraas en Leo ging eens kijken wat er aan de hand was. En riep mij er toen ook snel bij. Ik kwam te laat om de hele verwijdering van een levensgrote naaldboom te zien, even verderop in de straat.

Maar zelfs al bijna geheel gestript, was het heel indrukwekkend. Dat wilde ik wel even op de foto zetten.

De man in de top was goed gezekerd, maar ik vond het toch een wat griezelig gezicht. De twee anderen voerden de afgezaagde takken en stukken stonk in een versnipperaar, ook al een hevig ratelend apparaat.

Maar ja, het zou niet doenlijk zijn om zo’n joekel van een boom met een handzaag klein te krijgen. Die boom is er vast in het begin geplant en dan weten de meesten niet hoe snel zo’n boom in de hoogte groeit en hoeveel licht er in het huis ontnomen wordt.

Het is dus wel begrijpelijk dat ie weg moest. Zulke hoge bomen passen niet in een kleine voortuin. Maar jammer is het wel. Hopelijk komt er wel wat ander groen voor in de plaats. Dat moeten we nog maar afwachten.

5 thoughts on “Te hoog

  1. Was hier een tijdje geleden ookOp de hoek aan de overkant, heel indrukwekkend, echt met groot materieel.
    Nam een dagdeel in beslag.
    P.S
    Ik heb jou ook uitnodiging gestuurt om mijn site te kunnen blijven volgen, zou ik wel leuk vinden.

  2. Jammer van de boom maar zo’n grote naaldboom in een wijk vind ik misplaatst. Hopen op een gezellige appelboom.

Comments are closed.