Tegeltjes

In de keuken bij zoon en schoondochter ontdekte ik drie tegeltjes.

Hé, hingen die er altijd al..? Nee, die waren nog maar net opgehangen. Bij een opruimbeurt waren ze tevoorschijn gekomen en schoondochter vond het zonde om ze nog weer eens jaren in een la te laten verstoffen.

Het waren reclames voor gecondenseerde karnemelk, die met rijste- of tarwebloem tot babyvoeding kon worden geroerd. Er was zelfs de mogelijkheid met of zonder rietsuiker. Dat is in deze tijd toch niet meer zo gebruikelijk, denk ik.

De tegeltjes zien er niet alleen leuk uit maar hebben ook een speciale waarde voor schoondochter. Zij heeft een tijdje gewerkt bij Nutricia. Extra leuk dus.

En zo vond een impulsaankoop van lange tijd her een goeie plek in hun Haagse keuken.

8 thoughts on “Tegeltjes

  1. Heel leuk die tegeltjes en volgens mij ben ik hier als baby groot van gegroeid. Ik gaf heel veel over en mijn moeder moest toen overstappen op karnemelk i.p.v. zoete melk. Dat ging goed.

  2. Ik vind ze wel leuk. Alleen moet mijn vrouw niets van tegeltjes of spreuken hebben.

Comments are closed.