Nogmaals The Queen

Het 70-jarig jubileum van Queen Elisabeth is al weer een paar weken geleden. Veel heb ik er niet van mee gekregen, maar in het Verenigd Koninkrijk was men al weken er erg druk mee.

En natuurlijk deden de Engelsen dat dan op hun eigen speciale manier. Er waren heel veel mensen die katoen en haakpennen uit de kast haalden en hun liefde en bewondering voor Koningin Elisabeth weergaven.

Waarom er zo vaak brievenbussen versierd werden, is me niet geheel duidelijk. Maar ik zag vele staaltjes van Engelse haakkunst. Een paar voorbeelden laat ik hier zien.

Zou Elisabeth dit ook allemaal zelf bekeken hebben?

6 thoughts on “Nogmaals The Queen

  1. Whauw, leuk is dat om te zien, mijn hobby is het niet maar ik kan me voorstellen dat anderen dat anders zien.

  2. Nooit genoeg Queen zou ik zeggen! Overigens heb ik ooit eens een haakboek gekregen (ja ik, hahaha), met patronen van onze eigen royals. Of misschien was het breien. Ik ging allebei niet doen natuurlijk, heb het boek net verkocht

  3. Het past en staat natuurlijk wel erg leuk op die ronde brievenbussen. Op een lantaarnpaal wordt moeilijker.

Comments are closed.