Maandag met muziek

Deze week een heerlijk nummer van Mark Knopfler: “11 Postcards from Paraguay. Dit is een clipje van zijn optreden in Barcelona in 2019.

Dit is de link:

Nota bene:
Het is soms wel begrijpelijk dat artiesten niet willen dat hun link zo maar gratis wordt afgespeeld op een blog of website. Maar het is lastig om op voorhand te bekijken of een YouTube link werkt of niet.Daarom probeer ik ook altijd de link erbij te zetten. Ik hoop dat het filmpje wel dan wel werkt.

4 thoughts on “Maandag met muziek

  1. @Sjoerd: blij om te lezen. Ik ga proberen het voortaan altijd zo te doen, want ik baal enorm als het filmpje niet getoond kan worden.

  2. @Emie: ik heb het blog gewijzigd en een soort van omleidingsmanoeuvre uitgevoerd. Dat zal ik in het vervolg ook doen. Hopelijk helpt zo’n “losse” link wel.

Comments are closed.