Kijk nou

Een stad is steeds in beweging. Ook als je denkt dat alles stilstaat.

Want we waren al een hele tijd niet in de buurt van de Rijnhaven geweest. Was het tot voor kort een lege bedoening, nu ligt er een drijvend kantoor en ook wat drijvende huisjes. De plek moet een hotspot in de stad worden.

De huisjes zijn volledig ingericht en duurzaam gemaakt van gerecycled karton. Je kunt ze huren en er overnachten, met wel 6 of 8 personen. Maar je kunt er ook een tijdelijk kantoor van maken, of een vergaderruimte. Ze zijn flexibel ingericht en van alle gemakken voorzien.

Ik vind ze wel leuk en het is zeker heel bijzonder. Misschien eens een keertje overnachten?

7 thoughts on “Kijk nou

  1. Oh, wat geinig is dit. Ik heb iets met tiny houses, alhoewel deze niet eens zo klein zijn. Ik denk dat tiny houses in het hele land een grote oplossing zouden bieden voor die ellendige woningnood en dan vooral op de huurmarkt. Al die zoekende alleengaanden zouden er zeker mee geholpen zijn.

Comments are closed.