Ouderwets

Hoewel we heel vaak vegetarisch eten, had ik vorige week ineens ontzettende zin in een lekkere stoofschotel. Misschien kwam het door het akelige weer? Maar de Allerhande lag binnen handbereik en misschien ben ik toch iets te veel beïnvloedbaar door mooie foto’s en wervende praatjes 😉

In ieder geval zat tussen mijn boodschappen een flink stuk vlees. En geurde de keuken binnen no time verrukkelijk naar roomboter, rode wijn, uien. Het was echt een flinke pan vol. En toen ik daarbij ook nog eens een “gratin dauphinois” maakte, konden we aan een heerlijke dis.

Natuurlijk eten we met z’n tweeën alles niet in één keer op. Dus kon ik wat doosjes met stoofvlees in de vriezer schuiven. Een voorraadje is tenslotte ook wel handig.

9 thoughts on “Ouderwets

  1. Lekker hoor. Ik heb een slowcooker en gebruik hem ook vaak voor stoofvlees.

    Verder nog een melding dat ik geen likes meer kan plaatsen op je blog. Er blijft de hele tijd ‘loading’ staan.

  2. Heerlijk Els, Hier afgelopen week hachee. Ook zoiets en door manlief gemaakt.

Comments are closed.