Vergeetachtig

Vergat ik toch ook nog helemaal te vertellen wat ik gekregen had voor mijn verjaardag. Eigenlijk doen we niet meer aan cadeautjes, maar subtiel vertelde ik aan Leo over “zo’n leuk boek” en ja hoor, die pikte de hint foutloos op.

’s Morgens lag dan ook dit boek naast mijn hoofdkussen. Een kinderboek, maar niet alleen voor kinderen. Ik weet zeker dat meer bloggers dit boek gekocht of gekregen hebben. Om urenlang in te kijken, te verwonderen en te ontdekken wat er allemaal getekend is door Charlotte Dematons.

Het ligt op tafel, zo onder handbereik. Want op elke bladzijde doe ik weer een ontdekking en ik ben er al veel uurtjes zoet mee geweest.

En wie denkt dat ik een beetje kinds begin te worden, nou ja, die denkt dat dan maar 😉

7 thoughts on “Vergeetachtig

  1. Oh, dat is zo’n leuk boek! Ik heb het ook in huis gehad via de bibliotheek naar aanleiding van een blogpost van iemand. Anders had ik het denk ik nooit gehaald. Lang leve Blogland voor de ideeën en inspiratie.

  2. Dit boek is geweldig. Heb het gisteren uitgeleend aan kleindochters, voor veel uur vakantie plezier. Maar ik wil het wel weer terug want heb nog lang niet alles bestudeerd😉

Comments are closed.