Reclame

De TV-reclame duurt me vaak veel te lang. En dat niet alleen, het is schreeuwerig, vaak uiterst dom en onnodig. Want we hebben tenslotte alles al. En zouden we niet een beetje minder gaan doen? Nou dan!

Maar toch, zo nu en dan vind ik sommige reclames wel grappig. In ieder geval heel creatief bedacht. Zoals deze. Van zo’n stapel burger broodjesmonsters word ik vrolijk. Lekker zomers, weer eens wat anders dan anders.

En ik bewonder het brein dat zich hierop heeft mogen uitleven. Alle broodjes net iets anders. Met grote scheve tanden, een lange tong en uitpuilende oogjes. Dit vind ik nou goed bedacht.

Maar kopen? Nee, wij hebben geen barbecue en eten zelden burgers. Maar wie wel wil, kan deze week dus terecht bij de grootgrutter 😉

8 thoughts on “Reclame

  1. Ik koop sowieso geen vlees in die winkel, ze hebben nog steeds plofkippen in het schap. Ik vind BBQ’en vreselijk maar eet wel vlees, alleen flink minder per portie.

  2. Hier ook geen barbecue. Ik heb meer dan genoeg aan die van de buren, aan twee kanten. Vanavond eet ik een boekoeloekoeburger, maar die is vegetarische

  3. Een geinig stapeltje smiley’s 😉

    Reclame op papier en op TV zie ik al jaren niet meer. Nee-nee-sticker en uBlock werken prima. Ik start TV-programma’s na de reclame. Toen ik nog niet via m’n laptop keek, zette ik het TV-geluid uit en ging ik wat teletekst lezen of naar de WC. Met deze grootgrutter heb ik voldoende ervaring om ze structureel een stuk duurder en ongezelliger te vinden dan m’n regiosuper. Dingen als bonus- of airmileskaarten boycot ik. Ik vraag me al jaren af of reclames wel enig effect hebben, of alleen op kinderen of laaggeschoolden.

  4. Sommigen weten er inderdaad echt iets van te maken. Maar vooral wasmiddelen die iedere paar maanden weer vernieuwd zijn vindt ik knap irri.

Comments are closed.