Pareltje

De muziek van Harry Bannink ligt me na aan het hart. Zoveel prachtige nummers, waarvan er veel maar een enkele keer ten gehore zijn gebracht.

Na het beluisteren van de vele afleveringen van de Grote Harry Bannink Podcast van Gijs Groenteman, wilde ik er hier ook wel wat mee doen.

Je zou denken dat Harry Bannink ook heel veel composities gemaakt heeft voor Kinderen voor Kinderen, maar dat is niet zo. Dat oeuvre is vrij beperkt. Maar bij deze tekst van Jan Boerstoel is de muziek wél van, ja natuurlijk, van Harry Bannink.

3 thoughts on “Pareltje

  1. Oh, kinderen voor kinderen.
    Keek ik heel vaak met de kinderen.
    Vooral het liedje: Op een onbewoond eiland 🙂

  2. Ik vraag me af of dat nog bestaat. Toen mijn kinderen klein waren vlogen de platen je om de oren.

Comments are closed.