Vrolijke keuken

Koken en bakken is niet alleen heel leuk om te doen, het is ook leuk om naar te kijken. Ik heb op YouTube verschillende abonnementen van bekende patissiers tot aan gezellige koks of kokkinnen.

Een van de gezelligste vind ik zelf die van Jenny can cook, een van oorsprong Poolse Amerikaanse. Ze houdt van kleuren en dat is te zien aan haar keuken. Bekers, potten, lepels en spatels zijn allemaal vrolijk gekleurd en alles straalt een enorme gezelligheid uit.

En maakt ze ook lekkere dingen? Ja nou, en ook nog eens niet al te ingewikkeld. Al roerend en lepelend praat ze honderd uit, geeft adviezen en lacht daarbij voortdurend. Het is echt zo’n vrolijke keuken.

Laatst zag ik haar aardappel-pannenkoekjes maken. Dat stond dus ’s avonds op ons menu en waren heerlijk. Hier zie je hoe je die kunt maken:

8 thoughts on “Vrolijke keuken

  1. Leuk filmpje, klinkt lekker.
    Gaat eerdaags ook een poging wagen.
    De keuken is inderdaad vrolijk, maar ik heb hem zelf liever wat strakker.

  2. Heerlijk Els. In Duitsland en Oostenrijk aten we die ook en dan heten ze Reibekuchen.

  3. Dat ziet er erg smakelijk uit, en handiger dan ik dat altijd doe. Nu nog wat aardappelen in huis halen. Ik vraag me alleen af of dat nu kruimige of vastkokende moeten zijn. Dat kon ik niet uit het verhaal opmaken.

Comments are closed.