Bloggers onder elkaar

Gisteren zaten Emie, Inge, Jeanne, Marthy, Sjoerd, Ton en ikzelf aan een tafel in Bar Beton in Utrecht Centraal. Het was de dag van onze jaarlijkse blogbijeenkomst. Bettie had er ook bij zullen zijn, maar die moest zich helaas wegens ziekte afmelden.

Wat wij daar doen? Nou, eigenlijk hetzelfde als onze dagelijkse blogactiviteiten. Praten over wat ons zoal bezig houdt. En dan gaat het echt niet alleen over bloggen, maar wisselen vrolijke zaken af met ernstige onderwerpen. Niets hoeft, maar alles mag besproken worden. Ondertussen nippen we aan onze koffie of thee en lunchen we.

En voor je het weet zijn de uren om gevlogen en reizen we allemaal weer naar onze eigen woonplaats. Met in onze tassen de cadeautjes die we voor elkaar bedacht hebben.

Zelfgemaakte foto’s en kaarten, doosjes met zoetigheden of geluksolifantjes, zakjes met zeep en een blikje met … nee geen appelstroop, maar een mooie gehaakte pannenlap.

Thuis lopen we in gedachten de dag nog eens door en besluiten we unaniem: volgend jaar weer!

9 thoughts on “Bloggers onder elkaar

  1. Wat leuk is dit. Ik weet hoe het voelt. Wij hebben al jaren een clubje (7 vrouw) van de eerste klas Lagere School. We komen ongeveer om de drie maanden bij elkaar. Zo leuk.

  2. Wat een leuke traditie van jullie. Ik zag het ook bij Sjoerd voorbij komen. Superleuk om te zien hoe bloggen mensen met elkaar verbind!

  3. Dat dit een gezellige dag was, las ik ook bij de andere bloggers. Leuk ook om mekaar te verwennen met kleine attenties. Het zal daar een getater geweest zijn aan die bloggerstafel. 😉

  4. Ik ga alvast wat bedenken want een pan met Zoervleisj gaat het daar niet redden…

Comments are closed.