Elk jaar weer

Ik wil het geen traditie noemen, meer een vervelend verschijnsel. Want vaste prik, in januari moeten we allemaal weer op dieet. Kijk maar, het wordt van de weekbladen af geschreeuwd.

En allemaal hebben ze een wonderlijk methode om dat wat er in vele weken is aan gesmuld, in een paar dagen vasten weer af te krijgen. En natuurlijk vergezeld van gezondheidswinsten waar je nauwelijks in kunt geloven.

Ik zie het aan en moet er eigenlijk om lachen. Niet dat ik begiftigd ben met een feeëntaille. Nee, zeker niet. Maar in de laatste maanden van het jaar bezie ik de schappen in de supers met wantrouwen.

Ik koop alle zoete en vette troep gewoon niet en kom dus ook niet in de verleiding om te snoepen.

Zo blijf ik redelijk op gewicht en kan ik ook de rest van het jaar zo nu en dan iets lekkers nemen.

7 thoughts on “Elk jaar weer

  1. Hallo Onliemie, mijn post is er een tijdje tussenuit geweest, dus ik heb het gemist. Het is soms moeilijk te reageren op een blog, maar ik ben erg blij dat we nu “contact” hebben. Fijn weekend ook voor jou.

  2. Ik lijn nooit maar volg wel een dieet. Niet om af te vallen maar omdat het nu eenmaal moet om gezond te blijven. Verder snoep ik weinig en beweeg ik best veel.

  3. Hallo Els
    Ik probeer al een hele tijd reacties te posten en dat lukte me nooit. Ik heb jou er zelfs over gemaild maar ik weet niet of je dat gezien hebt? Intussen heb ik ontdekt dat wanneer ik bij “website” mijn blog niet invul, het wel lukt. Oef, “chanceke”. Vanaf nu gaat het me lukken. Fijn weekend.

  4. Voilà, helemaal juist. Het enige dat helpt is niet snoepen…. en veel water drinken. 🙂

  5. Op mijn werk hangt een leus van Loesje: Je word niet dik tussen kerst en oud en nieuw, tussen oud en nieuw en kerst!!!!!!!!!!

Comments are closed.