Romantisch

We liepen in het Trompenburg Arboretum om eens te kijken hoe de natuur er bij zou staan. Een mooie zonnige dag, zonde om daar niet van te genieten.

Ik ken de tuin best goed, heb er zelf een tijdje rondleidingen gedaan. Dus ik wist wel dat in de boom daar vogellijm of maretak in groeit. Maar dit keer hing er wel heel veel. Je kon het bijna niet ontlopen. En al was het dan al lang geen kerst meer, wie onder de mistletoe staat, mag ….

Drie keer raden wat we daar dus deden. Nee, niemand om een foto te maken, je moet me dus maar op mijn woord geloven. Maar zo romantisch na bijna 47 jaar huwelijk, dat vind je toch zelden nog πŸ˜‰ πŸ˜‰ πŸ˜‰

7 thoughts on “Romantisch

  1. Nou ja zeg… haha, hier zit die maretak ik bijna iedere boom. Dan komen we niet meer thuis…

  2. Leuk Els.Ik had best, verscholen achter een boom een fotootje van jou en Leo willen maken en dat had ik hem ook nog op mijn blog gezet, haha.

Comments are closed.