Quote

Zo aan het begin van het nieuwe jaar hoor je van diverse kanten over goede voornemens. Ik doe er al lang niet meer aan. Dat wil zeggen, ik streef geen doel meer na. Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Lukt het, prima. Maar lukt het niet, dan is het toch wel goed.

Maar dit lijkt me wel iets om aan te werken. Glimlachend door het leven te gaan.

De vrouw in de tram, de chauffeur die stopt als je over wilt steken, de kassière bij de supermarkt, allemaal met een glimlach tegemoet treden.

Het kost tenslotte niks, is niet moeilijk en misschien helpt het wel de wereld een beetje gezelliger te maken. Doen jullie mee?

7 thoughts on “Quote

  1. Ik doe zeker mee, Ik groet alle personeel van de AH waar wij regelmatig winkelen, ook met Jeslynn. In het begin en als er nieuwe zijn kijkt iedereen raar op. Nu krijg ik spontaan een glimlach als we binnenkomen. Het verbaast me zelfs dat er zoveel mensen nors door zo’n winkel heenlopen.

  2. Goede voornemens doe ik niet aan maar voor een glimlach naar iedereen doe ik iedere dag opnieuw mijn best.

Comments are closed.