Stormschade

Het klimaat blijft ons verbazen. Was het vorig jaar veel te droog, vorige week kwam de regen met zoveel bakken uit de hemel dat in Rotterdam diverse straten blank stonden. En bij tijd en wijle stormde het ook nog eens behoorlijk. Kijk maar naar deze wilgenboom. De takken zijn er als luciferhoutjes afgetrokken.
In Frankrijk, onder andere in de Ardèche, was het nog ruiger. Daar woedde in heel korte tijd een enorme storm met hagelstenen als duiveneieren. Marthy’s prachtige tuin met veelbelovende fruitoogst ging bijna ten onder aan de storm. Al het werk naar de knoppen en een in en in triest gezicht als het zo op de foto’s ziet.

5 thoughts on “Stormschade

  1. Geen like maar een echte ramp is het. Hier ook op de Middeldijk veel stormschade. Een hele kruin uit een boom gebroken. Ik begrijp nu beter waarom sommige oude bomen worden geruimd

  2. Tegen natuurgeweld is niets opgewassen… Helaas zit je dan met de brokken.

  3. Ik liep vanmorgen naar buiten met mijn kleine snoeischaartje om een boeketje te knippen maar er is geen bloem meer te vinden, in heel ons dorp niet. Triest!

Comments are closed.