Klantvriendelijk…

Je hoeft niet iets duurs te kopen om goede service te krijgen. Want laatst was ik op zoek naar sneakersokjes. Van die soort voetjes voor in de wandelschoenen, maar alsof het lijkt of je geen sokken draagt. Een wandelvriendin had me de Primark aangeraden en appte een foto. Maar eenmaal bij de winkel zag ik sokken in alle maten, kleuren en soorten, maar die sneakersokjes zaten daar niet bij. Ik vroeg het bij de kassa en kreeg te horen dat ik die op de sportafdeling zou kunnen vinden. En zonder dat ik verder iets hoefde te vragen liep er iemand met me mee, wees waar die sokjes hingen en keek zelfs mee of ik de goede mee nam. En dat voor het luttele bedrag van Eur. 4,50. Ik was helemaal stom verbaasd. Natuurlijk heb ik de vriendelijke dame hartelijk bedankt. Want zeg nou zelf, voor zo’n bedragje verwacht je dat toch niet?
En zitten ze fijn? Ja zeker. Soms schieten ze nog wel eens onder mijn voet, maar doorgaans blijven ze prima zitten. Aanrader dus!

3 thoughts on “Klantvriendelijk…

  1. Oh, wat hou ik toch van zulke service. Bij onze supermarkt in het dorp lopen ze ook altijd helemaal met je mee, zo fijn.

  2. Het geeft je in ieder geval een fijn gevoel als je zo geholpen word.

  3. Wat is dat toch met sokken die zoals jij zegt: onder je voet schieten. Het gebeurt bij mij ook vaak. Met goedkope sokken, maar ook met dure. Zeer irritant

Comments are closed.