Mini-bieb

Minibiet-002Niet ver van de grote Gemeente-bibliotheek staan deze twee mini-biebjes, keurig rug aan rug. De inhoud was op dat moment een beetje pover, vond ik. Maar de intentie is natuurlijk prima. Je neemt een boek en als het uit is, zet je het weer terug. Of je zet en een ander boek bij… Je ziet ze steeds meer. Deze staan dus midden in de stad, maar ook in onze wijk kom ik wel eens zulke initiatieven tegen. Minibiet-002

Leuk hoor, want niet elk boek lees je voor een tweede keer. En dan kun je er dus met gemak afstand van doen en een ander mee plezieren. Nou nog alleen er aan denken wat overtollige boeken mee te nemen als ik de volgende keer weer naar het centrum ga.

2 thoughts on “Mini-bieb

  1. Ik ben al een tijdje aan het denken om er zelf ene te gaan maken. Ik kom hem alleen lastig kwijt…

  2. Hier moest ik natuurlijk wel even op klikken! Ik ben dol op minibiebs. Als ik eentje tegenkom bij mij in de buurt (Achterhoek) zet ik ze ook altijd op mijn blog.

Comments are closed.