Vergeten…?

Den Haag-002Zo maar een straat in Den Haag, zomaar een fiets…. Maar wat hangt daar nou toch aan? Even goed kijken, nee maar….! Wie heeft dat dat nou toch laten hangen, is dat zo maar vergeten… Want dat je een tas vergeet, je paraplu, maar een BH…!? Oh… wat jammer toch dat mijn schrijftalent niet zo groot is dat ik daar een heel verhaal met sappige details over kan verzinnen.
Wat moet je daar nou van denken? Iets zinnenprikkelends, iets zeer pikants…? Of is de werkelijkheid gewoon en alledaags? Is het een stuk wasgoed dat met een flinke storm is weg gewaaid van de waslijn? Wie zal het zeggen?
Feit is dat wij het nooit precies zullen weten. De naakte waarheid blijft het geheim van Den Haag! 😉

8 thoughts on “Vergeten…?

  1. Volgem mij was er iets gebroken en dacht ze weg ermee. Lijkt me ook geen supermodel…

  2. Of gewoon een vrouw, die dacht: ‘Ik ben helemaal klaar met bh’s, wég ermee!’ en dat ding ter plekke heeft verwijderd van haar lichaam.

Comments are closed.