Vrolijk

voorjaar.jpgHet weer kan me op sommige dagen behoorlijk parten spelen. Ik wordt een beetje chagrijnig van al dat grijs en grauw. Van de week was het niet alleen nat, maar ook nog mistig. Bah! Maar toen kwam ik terug van het boodschappen doen en zag ineens dat er tientallen sneeuwklokjes in de voortuin staan te bloeien. Alsof ze zeggen willen “de lente komt er heus wel aan hoor!” En ook de bomen krijgen al wat grotere knoppen. Dus niet somberen, maar fris en vrolijk voorwaarts, op naar het voorjaar!

 

5 thoughts on “Vrolijk

  1. Alles op zijn tijd, de natuur heeft ook een rustperiode nodig. Maar die sneeuwklokjes geven aan dat er langzaam een overgang komt.

  2. De zon breekt hier net even door, dat maakt alles toch een stuk vriendelijker. Geef mij ook maar korte rokjes weer…

Comments are closed.