Netflix

Eigenlijk nam ik een abonnement op Netflix voor de serie “The Crown”. En we zouden natuurlijk gezellig films gaan kijken en series. Maar dat is aan ons niet zo besteed, we gaan liever naar een echte bioscoop. Dus was ik al van plan om het abonnement op te zeggen, toen ik ineens zag dat er ook nog heel andere series waren. En nu, met de mogelijkheid om ook op de slaapkamer Netflix te ontvangen, kijk ik weer regelmatiger. Naar Maria Kondo die de rommel bij mensen opruimt, naar Martha Stewart die van allerlei heerlijks bakt in haar roestvrijstalen keuken en nooit in paniek schijnt te raken.
Sinds vorige week kijk ook nog naar Monty DonNetflix-001in “Big dreams, small places“. Een heerlijke serie over Engelsen die hun tuin opnieuw willen aanleggen, grootste plannen hebben en wel wat advies kunnen gebruiken. Monty Don is daar voor de uitgelezen presentator. Hij is aardig, goedlachs, laat iedereen in zijn waarde en vindt waanzinnige plannen meestal toch wel uitvoer-baar.

6 thoughts on “Netflix

  1. Ik kijk heel weinig tv, en ook Netflix kan me niet echt boeien. Heb op aanraden van onze middelste wel naar Ozark gekeken, was best oké. Zag dat er ook een serie van Karin Slaughter gaat komen, dat lijkt me wel wat.

  2. het laatste moet ik even opslaan, we zijn nu wat meer heavy aan het kijken…

  3. Mijn dochter wilde ook graag netflix. Ik snapte eerst niet goed waarom, maar zij zei al , wedden dat jij er ook wat aan gaat hebben. Zij woont niet meer thuis, maar we kunnen wel allebei via haar abonnement kijken, dus heb ik besloten mee te betalen aan haar abonnement. En ze had gelijk , er zitten een aantal programmas op over consuminderen, recyclen , wonen en tuinieren, koken en zelfs een paar series die ik wel kan waarderen. En je kijkt op een voor jou geschikt moment en zonder reclames.

  4. Sinds kort heeft onze kleinzoon Netflix via zijn ouders op onze pc geinstalleerd. We kijken niet veel, af en toe een Zweedse serie. Maar het kook- en tuinprogramma wat jij hierboven aangeeft lijkt me wel leuk. Bedankt!

Comments are closed.