Kijken…

Wie door de stad loopt, fietst of auto rijdt, ziet wel veel. Maar er is nog een heleboel wat je zomaar ontgaat. Geen grote schokkende dingen, maar juist die kleine zaken… Zoals beestjes, die in het water leven, planten die groeien ondanks dat er nauwelijks grond voorhanden is.
Dit is alweer het laatste filmpje van “De Biobak” waarin Jan Hengstmengel (ja, inderdaad familie 😉 ) in Dordrecht op zoek gaat naar die wat verborgen zaken. Neem even zo’n 10 minuten de tijd om het filmpje te bekijken.

3 thoughts on “Kijken…

  1. Een mooi rustig verhaal deze keer op het kerkhof. Ik vond het boeiende video’s.

  2. Op de MULO nam een leraar ons wel eens mee naar de Maas of de bossen voor een praktijkles.
    Zo oplettend als we nu naar het filmpje kijken, dat was er niet bij.

Comments are closed.