Hamsteren

Voor wie nog niet genoeg heeft aan de grote boodschappentassen van de blauwe grootsuper, er is nu een XXXL-tas te koop.
Handig hoor, ook na de kerstinkopen nog regelmatig te gebruiken, want zo’n tas is echt multi-inzetbaar. Als verhuis-tas, om het oud papier in te verzamelen, om te dienen als reiswiegje voor je (klein)kind, als opruim-tas, om planten in de zetten, de was in te versjouwen, enzovoort, enzovoort. En natuurlijk om in het nieuwe jaar weer regelmatig te hamsteren 😉 😉 😉
Hamsteren.jpg

9 thoughts on “Hamsteren

  1. Ik heb ze nog niet gezien. En ook wij hebben opvouwbare kratten in de auto en caravan.

  2. Ik sluit me bij Bertie aan, mooi is anders. En ik zie me nog niet met een kind in een hamstertas rondlopen.

  3. Ik ben meer van de opvouwbare kratten eigenlijk. Ook multi-inzetbaar. Van dat reiswiegje meen je toch niet, he?

Comments are closed.