Zwart

zwartOei, nou was ik toch helemaal vergeten een blogje te maken. Veel te druk…! Ach, ach, ach, ik moest vanmorgen natuurlijk eerst de hele bijlage van de krant doorspitten op koopjes. Want jullie vergeten het toch niet? Het is vandaag “Zwarte vrijdag”, de dag om alles wat je niet nodig hebt goedkoop aan te schaffen. Dat kun je zelf houden of het geven als Sint- of Kerstcadeau. De ontvanger heeft er ook niks an, maar die brengt het dan naar de dichtst-bijzijnde kringloopwinkel, waar anderen het dan weer -nog goedkoper- kunnen inslaan.
Maar nu ik weet wat ik vandaag beslist niet ga kopen, kan ik mijn dagelijkse blog even afmaken. En weer rustig tevreden zijn met wat ik allemaal al heb 😉 😉 😉

10 thoughts on “Zwart

  1. Ik heb me verbaasd over de drukte gisteravond laat nog, in de trein. En zoveel mensen met pakjes, zakken, tassen. Tjonge wat slaat dat Amerikaanse gedoe hier weer aan. Hoeft van mij niet, maar ja.

  2. Ik ben al blij dat ik de Sinterklaaskadootjes voor kinderen en kleinkinderen binnen heb en moet er niet aan denken dat ik me moet gaan verdiepen in Black Friday.

  3. Ik snap de kreet Black Friday niet eens, dus laat staan dat ik er gebruik van maak. Mag dat trouwens nog wel: het woord black gebruiken. Moet dat niet anthraciet zijn of zo? 🙁

Comments are closed.