Boekenwinkel

Even dreigde de winkel definitief zijn deuren te sluiten, maar personeel zorgde er voor dat een doorstart mogelijk werd. In het oude ABN-AMRO-gebouw aan de Coolsingel werd Boekhandel Donner opnieuw ingericht. Ja, dat is al wel weer een tijdje geleden en de winkel miste nog een beetje allure.
Maar nu is Donner echt als een fenix uit de as verrezen. Er wordt nog steeds druk verbouwd aan dat oude ABN-AMRO-gebouw, maar een deel is al klaar en daar, juist daar zit nu Donner. Fris en weer met een heel uitgebreide collectie. Zo’n winkel waar je lekker snuffelen kan tussen rijen boeken. Boeken voor grote en kleine mensen, voor iedereen! Waar je boeken vindt over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Niet alleen maar de toptien, maar ook dikke en zware boeken over treinen, stations, koken, filosofie, ict, wereldproblemen, opvoeding. Gewoon, over alles!

9 thoughts on “Boekenwinkel

  1. Net als in Maastricht, daar heeft ook het personeel dmv crowdfunding ervoor gezorgd dat boekhandel Dominicanen open kon blijven

  2. Je hebt gelijk, boeken moet je in je handen kunnen houden, er even doorheen bladeren of het iets voor je is, en waar kan dat beter dan in een mooie boekhandel.

  3. Zo’n winkel om minstens een uur in rond te dwalen en uiteindelijk ook met een boek onder je arm naar buiten te stappen. Ik ben er dol op.

  4. Misschien moeten de boekenwinkels iets anders doen. Eenvoudige zitjes voor koffie/thee (meer hoeft niet), evt een leesbar.
    Dan een kleine hoek voor schrijfbenodigdheden erbij.

Comments are closed.