Zoete zonde….

Pasteis de nata-004

Ik had het op mijn verjaardag al voorspeld. In Portugal zou ik “Pasteis de Belem” of “pasteis de nata” eten. Niet één, meerdere, misschien wel een paar tegelijk. Dat is me niet gelukt hoor, één per keer was meer dan voldoende. Maar een volgend keer weer, dat maakt toch wel een leuk stapeltje zo met elkaar.
Pasteis de nata-002En ik was niet alleen, want ook Leo vond die kleine ronde custardtaartjes heel erg lekker. En dus probeerden we bij diverse bakkerijtjes welke we de lekkerste vonden. We hebben één adresje, waar ze nog warm waren. Knapperig van buiten, zacht en zoet gevuld…. kopje koffie erbij…. hmmmmm… heerlijk…..
In dit filmpje kun je zien hoe ze gemaakt worden.

9 thoughts on “Zoete zonde….

  1. Ja, ik kan ze me herinneren. Ze zijn echt zalig. Waarom hebben we dat hier nou niet? Oh ja, ik weet het al: dan worden we veel te dik hahahahaha

  2. Dat ziet er aantrekkelijk uit, lijkt me heel wat anders dan de pasteitjes die we in de fabriek in ons dorp maken.

Comments are closed.