Opvouwen

We hebben allemaal zo onze eigen manier van kleding en was opvouwen. Maar na het zien van deze dame, vouw ik T-shirts en vesten op zoals zij dat doet. Het worden niet alleen allemaal nette pakketjes, maar ze blijven ook nog eens keurig opgevouwen. Het is even wennen, maar misschien wil jij ook niet anders meer….

12 thoughts on “Opvouwen

  1. Tegenwoordig hang ik mijn truien, vesten,t shirts en jurken gelijk op een hanger aan de waslijn, geen gedoe met knijpers of vervelende vouwen en als ze droog zijn gaan ze ook gelijk zo de kast in. Scheelt een hoop gedoe en tijd. Bovendien zie ik met een oogopslag voor kleding stuk het is. En als ik iets uit de kast haal hoef ik ook niet bang te zijn dat het stapeltje omvalt , iets wat mij vroeger wel gebeurde toen ik mijn kleding nog opvouwde en gestapeld in de kast legde.

  2. Het lijkt me heel handig om deze manier te gebruiken op reis, blijft alles netjes opgevouwen in je koffer, maar thuis houd ik toch maar mijn eigen manier aan. Ik vraag me wel af, als je bijvoorbeeld 5 shirts op deze manier vouwt en op elkaar in de kast legt, zitten er in de onderste dan niet ontzettend veel kreukels?

Comments are closed.