Raadsel

De natuur stelt je soms voor vreemde raadsels. Dat de droogte sommige planten en struiken geen goed heeft gedaan, kun je zo ook wel zien. Sommige tuinen zien er nog pico bello uit, waarschijnlijk door een regelmatige sproeibeurt. In andere zie je vooral verdroogde planten. Maar wat er hier gebeurd is weet ik niet. Ik kan me bijna niet voorstellen dat de tuinman zijn heggetje om en om heeft begoten. Misschien heeft ie wel helemaal nooit water gegeven. Maar waarom de ene struik dan wel groen is gebleven en de andere de geest gaf, het blijft een raadsel.
raadsel-2

13 thoughts on “Raadsel

  1. Het is een taxushaag die normaal gesproken wel tegen een stootje kan. Zonde hoor, het zijn dure hagen die langzaam groeien.

  2. Ik denk dat sommige stukken verbrand zijn waarschijnlijk door het scheren overdag? Hier zijn een aantal struiken in de taxushaag compleet verdord, ondanks water geven

  3. nou dat is niet zo ingewikkeld ,de ene plant heeft een beter wortelgestel dan de andere en dus diepere wortels ,grondwater is dan te bereiken ……of niet.
    groeten ,gerda

  4. Het is voor mij ook een raadsel. Ik kwam het gisteren tegen op onze wekelijkse wandeling. En waardoor dit nou is ontstaan…..? Geen idee. Maar ja, aan jullie heb ik ook niks…. šŸ˜‰ šŸ˜‰ šŸ˜‰

Comments are closed.