Film

Ik had me wat meer voorgesteld van deze film “The leisure seeker”, met overigens prachtige rollen van Helen Mirren en Don Sutherland. Er zat wel wat humor in, al was het geen dijenkletser. Maar daar was het onderwerp ook niet naar. Want Alzheimer en kanker zijn geen vrolijke onderwerpen, al maakte Ella er het beste van. Soms moest ik echt wel lachen. Maar ik heb me ook geĂ«rgerd aan wat die vrouw telkens opnieuw deed. Moet je nu steeds maar weer vragen naar iets, terwijl je weet dat je man het niet meer kan onthouden?
Beslist een film met veel mooie momenten, prachtige beelden en prima acteerspel. Maar ook met een beetje bittere nasmaak.

2 thoughts on “Film

  1. Ik vraag me sowieso af waarom je over deze ziekten een film moet maken. Misschien om het bespreekbaar te maken. Dan zou ik ook eerder kiezen voor een documentaire.
    Groetjes

  2. Ik vind het ook niet echt een onderwerp om een film over te maken, hooguit een goede docu.

Comments are closed.