Muzikaal begin van de week

Net als vorig jaar begin ik elke week weer met muziek. Het kan van alles wat zijn, in elke taal, soms ontroerend, soms carnavalesk. En ik hoop dat jij het ook leuk vindt.

Niet elke week zit er een speciale reden achter mijn keuze. Maar vandaag is het precies twee jaar geleden dat ik een hartoperatie onderging. Sindsdien realiseer ik me dagelijks wat ECHT belangrijk is. Deze week start ik dan ook met een vrolijk en toepasselijk liedje van Harry Bannink en Elie Asser uit “Het Schaep met de vijf poten”. Geld maakt niet gelukkig, als …….

 

4 thoughts on “Muzikaal begin van de week

  1. Als je gezond bent, heb je wel duizend wensen.
    Als je ziek bent, heb je er maar één…
    Lieve groet

  2. Je hebt helemaal gelijk, sommige dingen worden pas echt belangrijk als je ze zou moeten missen… Een goede vriend van me kreeg vorige week te horen dat zijn vrouw kanker heeft, in een niet te genezen vorm… Je wil zoiets niet te horen krijgen, maar ook dan zijn er echt wezenlijke zaken anders.

Comments are closed.