Post

Er wordt gezegd dat we helemaal niet meer zoveel post verzenden. Dat klopt ook wel, want er gaat zoveel digitaal. Zelfs de belasting aanslag krijg je via je postbus bij de overheid.
Maar als ik zie hoeveel kaarten in allerlei soorten, vormen en formaten te koop zijn, dan denk ik dat er toch nog wel heel veel post verstuurd wordt. Want dit is slechts in één winkel te koop en dan is het nog maar een deel van het assortiment. In minstens vier winkels in ons winkelcentrumpje kun ook nog eens kaarten kopen. Zelf stuur ik graag kaartjes. Toch niks leukers dan zo’n persoonlijk kaartje op je verjaardag? Alleen stuur ik een zelfgemaakte kaart, dat dan weer wel… 😉

6 thoughts on “Post

  1. Gisteren (zaterdag) was ik jarig en ik héb me toch een partij kaarten ontvangen. Heerlijk! Ik vind het cadeautjes. Zelf stuur ik ook graag kaarten. Niet alleen bij verjaardagen maar ook om kleine bijzonderheden…

  2. Ook ik kreeg met mijn verjaardag een zelfgemaakte kaart van Els. Heel erg leuk en wordt ook bewaard want ze maakt echt mooie kaarten die het bewaren waard zijn.

  3. Voor verjaardagen stuur ik ook een kaart per post. En condoleances.
    Naar wie de rest gestuurd wordt weet ik niet, het zijn er idd erg veel. De boekhandels lijken er mee te zijn behangen.

Comments are closed.