Niet te laat

Nauwelijks zijn de kerstkrans, kerstdiner en oliebollen naar binnen gewerkt en verteerd, of er ligt in de winkels alweer ander snoepgoed. Deze kleurige uitstalling zag ik afgelopen zaterdag en ik dacht meteen “die zijn niet te laat!” Want Pasen valt weliswaar vroeg dit jaar, maar is toch pas op 1 en 2 april. Meer dan 10 weken tevoren kun je dus al paaseitjes kopen (en eten!) Ppffft…. zo krijg je natuurlijk nooit de kans om op dieet te gaan… 😉 😉 😉

6 thoughts on “Niet te laat

  1. Gewoon boycotten die handel!
    Ik zou juist graag wat aan willen komen. Een kilootje of vijf (-:

  2. Je hoeft ze natuurlijk niet te kopen, maar schijnbaar voldoet het aan een behoefte, anders lagen ze er niet.

  3. Vorige week werd ik bij de HEMA door een andere klant aangesproken die haar afschuw over de al uitgestalde paaseitjes bijna sissend aan mij meldde…
    Massaal boycotten die eitjes! Zijn ze nou helemaal gek geworden!

Comments are closed.