Dure keuze

Tijdens ons bezoek aan de kerstmarkt in Düsseldorf liepen we natuurlijk een keer over de Königsallee, waar allerlei superdure winkels zijn. We kijken alleen maar, want kopen past niet binnen ons budget. Dat is niet erg, want de tijd gaat net zo snel voorbij met welk horloge je dan ook om je arm hebt. En materiële zaken bepalen niet mijn geluksgevoel. Toch maakte ik een foto van dit uurwerk. Niet omdat ik het zou willen hebben, maar omdat ik de uitvoering zo akelig goedkoop vond, terwijl je voor de prijs toch al gauw een aardige auto zou kunnen kopen. Want de kleur van de wijzerplaat zou nog wel passen bij een voetbal- of golf-fan. Maar dat rare roze plastic knopje…..
 Het was overigens niet het duurste horloge, we zagen er zelfs één voor bijna een ton. En die vond ik ook al niet zo bijzonder mooi 😉

4 thoughts on “Dure keuze

  1. Ik ben tevreden met mijn Seiko, en daarvoor mag je dan aan aantal nullen van het bedrag afhalen.

  2. Mijn interne klokje werkt nog uitstekend.

    Voor de precieze tijd gebruik ik al jaren mijn mobieltje.

    Opzichtig, lelijk, maar ook overbodig hoef i geen horloge meer.

    Tijdloze groet,

Comments are closed.