Herkenning

We luisteren graag naar muziek, vaak via de radio. Maar soms draait Leo ook nog wel eens een plaat, want zijn verzameling LP’s heeft de ontspulling glansrijk overleefd.
Maar sinds kort heeft hij Spotify ontdekt. Daar kun je heerlijk je eigen speellijsten samenstellen en krijg je daarna ook wat suggesties voor andere nummers. En oh wonder der techniek, we kunnen dat streamen via onze installatie en dan komt er een platenhoes in beeld op de tv. Vraag me niet hoe…. maar we gaan met onze tijd mee 😉
Het viel me ineens op hoe leuk die platenhoezen waren. Niet alleen met een fraai portret van de zanger of zangeres, maar vaak met leuke toepasselijke tekeningen. Vandaar deze kleurige collage.

3 thoughts on “Herkenning

  1. Wij hebben eens een wissellijst gekocht, speciaal voor platenhoezen. Maar helaas, er is een keer een hoes in gegaan en die zit er nog steeds. Van Sergeant Pepper. Toch maar eens aandringen bij Frits, want die gaat over de platen.

Comments are closed.