Souvenirs

Eén van de eerste dingen die ik op reis bewaar, zijn de zeepjes en tubetjes shampoo van een hotel. Het liefst met een mooi papiertje. En vooral de naam van het hotel er op, zodat we weten waar we waren.
Vroeger kwam ik dan met een hele tas vol weer thuis. Tegenwoordig heeft ook in die branche de efficiency toegeslagen. Nu hangt er vaak een grote fles in de badkamer. En nee, zo ver ga ik niet in mijn verzamelwoede. Die blijft er dus hangen.
Maar wie wat bewaart….. Dus staat er in onze WC een grote pot met allerlei kleine stukjes zeep van heinde en verre. Sweet memories van mooie reizen 😉

4 thoughts on “Souvenirs

  1. Haha, ik heb dat ook een tijd gedaan, maar mijn vrouw gooide het gewoon weg, zoiets van wat moet ik met die rommel…

  2. Oh ja, die bewaar ik ook hoor. Ik kan ze zelfs weer gebruiken, mijn huid kan er tegen. Maar de grote hoeveelheid van Portugal heb ik doorgegeven aan mijn dochter. Ik dacht daar kan Anna lekker mee schuimen van de zomer. Maar of dat ook gebeurd is, weet ik niet

Comments are closed.