Paarden

Kwamen we in Newmarket (Groot Brittannië) in een paardenfile terecht, ook in Wenen vielen we met onze neus in de boter. Want er waren geen voorstellingen van de Spaanse Rijschool, maar al die mooie Lippizaner paarden hebben toch een beetje beweging nodig. En juist toen ze weer in keurige rijen werden teruggebracht, liepen wij daar en konden we zien hoe elke ruiter zijn paard op stal zette en verzorgde.

 

En in Wenen rijden natuurlijk ook tientallen koetsjes met mooie paarden. Dit meisje kon haar geluk niet op, dat ze even op de foto mocht met zo’n mooi dier.

2 thoughts on “Paarden

  1. Och dat is erg jammer, dat er geen voorstellingen waren. Het is bijzonder spectaculair. Maar er staan dan ook enorm lange rijen voor de kassa’s. Het was dat onze gids al kaartjes voor ons had geregeld en dat we zo door konden lopen, anders waren wij absoluut niet gegaan. Nou, volgende keer maar dan. 🙂

Comments are closed.