Oeps…

“Ze verzinnen toch telkens wat nieuws”, zegt Leo, bladerend in een reclamefolder van de grootgrutter. “Nou weer bedtime biscuitjes, wat dat ook moge wezen”. Ik vraag of je die kunt eten als je je tanden al gepoetst hebt, maar daar weet hij geen antwoord op.
Wat later bekijk ik de folder ook, reclame voor speciaal kattenvoermaar die biscuitjes kan ik niet vinden.
“Waar staan die?, vraag ik”. “Bijna aan het eind, op een rechterpagina.” Ik zoek nog eens en ja, dan vind ik ze. Ik schiet in de lach, ze staan wel bij het kattenvoer. Dat vertel ik aan Leo. Maar die vindt het dan helemaal volkomen onzin en dat ben ik dan weer volmondig met hem eens. Voor mensen of voor dieren, biscuitjes om te eten voordat je naar bed gaat. Tssssss…
Die reclamemakers toch…. πŸ˜‰ πŸ˜‰ πŸ˜‰

Bewaren

5 thoughts on “Oeps…

  1. En ja t is bizar dat er speciale koekjes voor zijn maar dat vind ik ook van een piama papje voor baby’s voor t slapen gaan…bomvol suikers…te gek voor woorden
    Ieder zijn ding denk ik dan😁

  2. Haha hier ook een koekje voor Laika als we naar bed gaan πŸ˜€
    Site kreeg dat ook altijd een die zat in 20.00 s’avonds ook klaar voor haar koekje bij de koffie πŸ˜€

  3. Wij hebben geen huisdier, maar zelf nemen we wel eens een slaapmutsje en ik krijg natuurlijk een welterustenzoen πŸ™‚ Maar dat een hobd of kat iets krijgt voor het slapen gaan, vind ik niet gek. Dat de industrie hierop inspringt met (dure) speciale koekjes is de trend vsn de tijd, denk ik. Maar het is natuurlijk ordinaire geldklopperij.

  4. Hoho, als jullie uitgelachen zijn……ik weet niet of het voor poezen ook geldt, maar voor Lola wel, hoor. Die gaat echt niet naar bed alvorens een ‘slaapkoekje’ te hebben gehad. πŸ™‚

Comments are closed.