Verpakking

schoonmaakmiddelSoms begrijp ik niet waarom fabrikanten toch telkens hun verpakkingen veranderen. Jarenlang kocht ik bij de Wibra een spuitfles Dasty, op zich een prima schoonmaakmiddel. Die fles lag goed in de hand en werkte prima. Nu koop ik het zelfde product in een grotere ronde fles, zonder spuitkop. Nou ja, geen probleem, want ik vul de oude fles. Alleen, die grotere fles is zo gemaakt, dat hij niet makkelijk op te pakken is. Hij glijdt uit je handen, zeker als die een beetje nat zijn. Je hebt er gewoonweg geen grip op. En dan vraag ik me af waarom moet zoiets nou toch veranderd worden? “Never change a winning team” zegt de Engelsman en ik ben het met hem eens.

4 thoughts on “Verpakking

  1. Er zit wel meer in Els. Ik heb een keer een nieuwe met knijpspuit gekocht en hoef nu alleen deze om te wisselen. Ik vind het een super schoonmaakmiddel trouwens.

  2. Ik heb echt moeite met dit soort flessen en doe hetzelfde als jij, flessen met een goede grip bewaren en vullen.

  3. Er moet wel verdiend worden. Een nieuwe verpakking levert weer banen op voor ontwerpers, reclamebureaus. En je kunt het product stiekem ook nog wat duurder maken met een nieuwe look, want verreweg de meeste consumenten letten daar toch niet op. Het geld wordt rondgepompt en men heeft maling of jij grip hebt op je fles of niet hahahaha

Comments are closed.