Schoenen

pumps-marine Een tijdje geleden stond er op Facebook een berichtje. Iemand had dit soort schoenen en wilde ze weggeven. Had ik maar een kopie van dat bericht gemaakt, want later kon ik het niet meer terugvinden. En het was zo grappig. De dame in kwestie had de schoenen gekocht omdat ze ging solliciteren bij een nautisch bedrijf. Het leek haar wel heel toepasselijk. Jammer genoeg kreeg ze de baan niet. En bleken die schoenen ook nog niet de juist maat voor haar te zijn, net ietsjes te krap.

Maar weggooien vond ze zonde, want er zou beslist wel iemand zijn die deze schoenen zou passen.
Ik vond die schoenen zo schattig, maar ja totaal niet meer geschikt voor mijzelf. Trouwens ook de maat was veel te klein. Maar ja, dit zijn toch schoenen om verliefd op te worden?

Bewaren

3 thoughts on “Schoenen

  1. Ik vind ze leuk om te zien, Els,. maar daar houdt het bij op. Ik zou er nog geen meter op kunnen lopen. Maar goed, ik ben geen jonge meid meer, haha.

  2. Leuk voor een verkleedfeestje in maritieme sfeer. Maar om nou te gaan dansen in een maat te klein, nou nee 🙂

Comments are closed.