Hufters

hufters Vorige week is het me twee maal gebeurd. Ik stond voor het zebrapad te wachten tot ik over kon steken. Maar de auto reed met volle snelheid door. Alsof ik er niet stond, alsof er geen regels zijn waaraan je je moet houden.

Ik ben niet het type dat zomaar oversteekt “omdat ik op het zebrapad voorrang heb”. Nee, ik wacht even, je weet maar nooit toch? En dat is dan mijn geluk. Zo’n automobilist is wel 3 seconden sneller op zijn bestemming en ja, dat zal een slok op een borrel schelen. Maar een hufter is en blijft ie!

4 thoughts on “Hufters

  1. Wanneer ik in de stad ben (Rotterdam) moet ik me echt voor een auto gooien om aan de overkant te komen want stoppen doen ze niet. In het dorp waar ik woon meestal wel maar er zitten ook horken tussen!
    Voor ons ben je wel de moeite waard, hoor!
    Lieve groet

  2. Oei, da’s schrikken, gatver!
    In Duitsland ben je als automobilist verplicht om voor een zebrapad te stoppen als iemand al richting zebrapad loopt om er eventueel gebruik van te gaan maken.

  3. Ik ben ook voorzichtig en kijk nog eens extra voor je weet maar nooit. Maar ik heb Anna in gedachte: ‘oma hier mag ik zelf hè.’ Dat mag ze niet, want drie, maar eens zal het toch gebeuren. Hufters!!!!

Comments are closed.