Ergernis

Mens-erger-je-nioet Herhaling, herhaling, herhaling is het wat de klok slaat op de TV in het zomerseizoen.
Oude successen worden opnieuw in de roulatie gebracht. Moeder ik wil bij de revue, Langs de Yangste, Kunst en Kitsch….
Een paar avonden geleden heb ik het geteld. Maar liefst 18 programma’s werden er tussen 18.00 en 24.00 uur herhaald.

En de nieuwe detective begon pas na tienen, zodat je nog laat naar bed gaat ook.
Grrr… kunnen ze daar in Hilversum nou niet es wat creatiever worden. Oh, oh, wat kan ik me daar toch aan ergeren!!

4 thoughts on “Ergernis

  1. Spijtig dat we hier niet kunnen opnemen want voor mij zijn die detectives momenteel ook te laat. Maar het is net wat je zegt, Els, we zien ze wel in de herhaling.

  2. Dat is nou net de crux, we kunnen niet opnemen. Dat is natuurlijk te verhelpen met een DVD-recorder. Maar later kijken lukte ons vroeger al niet met de videao-recorder. Nou ja, die detective zie ik later wel wel, als het herhaald wordt…

  3. Ja, doen wij ook, Wieneke, opnemen. Dat werkt prima. Je kijkt wanneer je wilt, niet zo laat en op de momenten dat er verder toch herhaald wordt. Het is elk jaar erg met die herhalingen, maar dit jaar is het heel erg. Dat moeten we niet erg vinden, begrijp ik, want er is heel veel sport. Het verband ontgaat me.

  4. Ja, dat met die herhalingen is al zo lang ik me kan herinneren. Detectiveseries nemen wij altijd op, want het is vervelend als er tijdens het kijken gebeld wordt. Dan mis je een heel stuk. En we kijken er dan naar op tijdstippen die ons beter passen.

Comments are closed.