Oormerk

ov-chip

Klik om te vergroten

Al weer een aantal jaren geleden voorspelde ik in huiselijke kring dat we binnen niet al te lange tijd allemaal geoormerkt zouden worden. Want als dan toch alles digitaal zou gaan, leek me dat reuze handig, zo’n plastic kaartje aan je oren. Daarin zou dan een chip zitten, met daarop alle digitale rimram van deze tijd. Dus je bankpas, je creditkaart, je OV-chippas, het kaartje van de sportschool, je studenten-inschrijving, en noem nog maar een paar dingen die er aan gekoppeld zouden kunnen worden.
Er werd wat besmuikt om gegiecheld. Die mama, met haar rare ideeën. En lees nu eens dit artikel, dat vorige week in de krant stond.
Wie krijgt er gelijk? Ja, juist…!!

 

5 thoughts on “Oormerk

  1. Snel na de geboorte aan te brengen, kan als ze toch voor dat hielprikje komen. Kleine chip in de oorlel.

  2. Hahaha!! Maar dames, we zijn toch geen koe of schaap. Zie je ons al rondlopen met in elk oor zo’n groot geel of neongroen plastic kaartje? Want het wordt vast geen design juweel maar een goedkoop overheids-floddertje….

  3. Ja, hoor, ik roep het ook al jaren. Bloedgroep, belangrijke medische gegevens, dat soort dingen. Binnen tien jaar vinden we het doodnormaal.

Comments are closed.