Bucketlist

Weer zo’n woord dat momenteel overal opduikt. Ik heb er een hekel aan. Niet omdat ik geen plannen (meer) zou hebben. Integendeel, plannen te over.
Maar op de een of andere manier doet “Bucketlist” me denken aan de dood, aan plannen maken zonder hoop ze te kunnen uitvoeren. Dat is heel persoonlijk en een ander hoeft zich van mijn mening niks aan te trekken, hoor!!

bucektlist Wie wil bunjee jumpen bij de Amazone, de Mount Everest wil beklimmen of een voettocht door de Kalahariwoestijn wil gaan maken, moet maar niet mijn blog lezen. Ga maar meteen op pad en doe wat je niet laten kan.
Leo en ik blijven nog gewoon allerlei grote en kleine plannetjes verzinnen. En gaat er iets niet door, geen probleem. Bedenken we wat anders of blijven we lekker thuis.

 

4 thoughts on “Bucketlist

  1. Els, helemaal mee eens. Ik heb altijd plannen en inderdaad, grote en kleine. Soms gaan ze door, soms gaan ze in de ijskast zoals ik dat altijd noem. Wij hebben samen al heel wat leuke dingen gedaan, mijn man en ik en zullen dat wel blijven doen, maar om daarvoor een lijstje af te gaan strepen, nee.

  2. Een heerlijke instelling Els. Voor mij op dat punt ook geen lijstjes. Jarenlang heb ik geroepen dat ik wel eens een helicoptervlucht zou willen maken. Maar dat hoeft voor mij allang niet meer. Van elke dag een feestje proberen te maken en er voor anderen zijn, dat is meer waar ik naar streef.

  3. ik heb sowieso een hekel aan al die engelse termen .
    Op mijn verlanglijstje staat bijv. dat ik nog eens graag een koe zou willen melken. Dus niks buggiejumpen of mijn leven wagen door een hoge berg te beklimmen. fijne dag.

  4. Ach, dat is allemaal naäperij. Hoe langer ik op de kloot rondloop, hoe meer ik daarvan bewijzen zie. Hier is ook geen emmer-lijst en die gaat er niet komen ook.

Comments are closed.