Statistieken

Dit blog kreeg ik in 2009 voor mijn verjaardag. Jongste zoon had het voor mij voorbereid, compleet met eigen e-mailadres en statistieken.

En die statistieken zijn voor mij een beetje duister. Want waarom trekt het ene blog meer bezoekers dan het andere? Soms zit ik echt een beetje te zwoegen op een bericht, besteed er tamelijk veel tijd aan. En dan is de respons te verwaarlozen. Er zijn ook dagen dat ik rats, rats een blogje in elkaar draai. Soms een beetje afraffel. En dan zie ik ineens een behoorlijk aantal “hits” op een dag. Soms springt een dag er uit met ruim 300 of nog meer bezoekers, terwijl het er de volgende dag weer gewoon zo rond de 150 zijn.

Oh, ik maak er echt geen punt van. Ik weet dat ik een aantal trouwe bezoekers heb. Laten die vooral blijven komen, want daarvoor blog je uiteindelijk. En ik ben ook nog lang niet uitgeblogd.

2 thoughts on “Statistieken

  1. Wat ontzettend lief van je zoon. Ik heb mijn blog vlak na mijn pensionering zelf in elkaar geknutseld, was niet eenvoudig. Tsja, en die statistieken, ik probeer er niet teveel op te letten. Ik blog grotendeels voor mijn eigen plezier en ben net als jij nog lang niet uitgeblogd. Dus moedig voorwaarts, Els.

Comments are closed.