Gluren bij de buren

In de tuin van onze buren staan al sinds jaar en dag pioenrozen. De vorige buurvrouw was daar weg van, maar telkens als ze op z’n mooist waren, was ze op vakantie. Ik heb ze wel eens voor haar gefotografeerd, maar dat was toch niet helemaal het zelfde. De nieuwe bewoners hebben de tuin niet veel veranderd, dus staan de pioenrozen ook dit jaar weer volop te stralen. En ik geniet mee. Gewoon gluren bij de buren 😉

5 thoughts on “Gluren bij de buren

  1. Dit is de mooiste plant in onze tuin. Ik ben blij dat we er altijd zijn als ze uitkomen!

  2. Ik ben ook een fan en heb zelfs twee soorten. Ze zijnnet pas begonnen. ik zal gauw eens foto’s maken.

  3. Bij mij zijn ze nu over hun hoogtepunt heen, maar wat heb ik ervan genoten!

  4. Ik heb er zelf ook een, alleen was het jammer dat er harde regen kwam toen ze op zijn mooist waren.

  5. ik heb ze erg lang zelf in de tuin gehad, maar ze trokken heel veel insecten aan en dat vond ik niet fijn

Comments are closed.